12.4.13

Ασφαλιστική εταιρεία ''φάντασμα'' άπλωσε τα πλοκάμια της στην Κρήτη...

Μια (τουλάχιστον) ασφαλιστική εταιρεία ''φάντασμα'' έχει απλώσει τα πλοκάμια της στην Κρήτη, σύμφωνα με καταγγελίες καταναλωτών.

Η συγκεκριμένη εταιρεία με την επωνυμία General Commodities Trade η οποία λειτουργεί στην...
Ελλάδα είτε ως Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία είτε με καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών, έχει ασφαλίσει πολλά Ι.Χ. ωστόσο τα ασφαλιστήρια αυτά θεωρούνται πλαστά.

Εταιρεία με αυτή την επωνυμία δεν υπάρχει στα αρχεία της ΤτΕ και ως εκ τούτου η δραστηριότητα της κρίνεται ως παράνομη. Ασφαλισμένοι ανακαλύπτουν σταδιακά πως έχουν πέσει θύματα και απευθύνονται στις αρχές.

Αρκετές περιπτώσεις έχουν καταγραφεί στο νησί. Στο Ν. Λασιθίου, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, καταναλωτής είχε ασφαλίσει το αυτοκίνητο του στην εν λόγω εταιρεία όμως το συγκεκριμένο ασφαλιστήριο θεωρείται άκυρο.

Από την πλευρά της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος η γενική διευθύντρια Μαργαρίτα Αντωνάκη επισημαίνει - σύμφωνα με το nextdeal.gr - ότι «δεν έχουμε στοιχεία αναφορικά με την εταιρία "…LTD". Επιπλέον αναφέρουμε ότι βάσει σύντομης έρευνας στις λίστες της Τράπεζας της Ελλάδος, η εταιρία αυτή δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο με τις επιχειρήσεις που έχουν έδρα σε κράτος μέλος της ΕΕ και του ΕΟΧ και ασκούν ασφάλιση στην Ελλάδα υπό καθεστώς ελεύθερης παροχής υπηρεσιών (ΕΠΥ)»...

flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: