15.4.13

Σε ποιους θα βγάλει « κόκκινη κάρτα» ο Σαμαράς ...


Γράφει και σβήνει ονόματα υπουργών ο πρωθυπουργός στο πλάνο του ... ανασχηματισμού
Σημαντικές καθυστερήσεις στο κυβερνητικό έργο έχει εντοπίσει ο πρωθυπουργός εδώ και καιρό και φαίνεται ότι η κατάλληλη στιγμή για ...
αλλαγές έχει έρθει. Τα σενάρια και τα σχέδια επί χάρτου δίνουν και παίρνουν με το πλάνο των κυβερνητικών αλλαγών να γεμίζει ... «κόκκινες» γραμμές.


Παράλληλα στο Μαξίμου επικρατεί δυσφορία ακόμα και για κορυφαίους υπουργούς οι οποίοι «απέχουν συστηματικά» και δεν στηρίζουν όσο θα έπρεπε το κυβερνητικό έργο.

Παράπονα φαίνεται να άκουσε και από την τρόικα για συγκεκριμένους υπουργούς στην συνάντηση που είχε στο μέγαρο Μαξίμου. Ενδεικτικό μάλιστα ήταν το γεγονός ότι αυτή την φορά οι εκπρόσωποι των δανειστών δεν συνάντησαν κανένα υπουργό, εκτός του Α. Μανιτάκη που όμως ήταν μαζί με το οικονομικό επιτελείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός ήταν ιδιαίτερα σκεπτικός για το αν θα έπρεπε να προχωρήσει σε αλλαγές στην κυβέρνηση. Σε έναν ανασχηματισμό υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν ενδοκυβερνητικές εντάσεις πόσο μάλλον τώρα που στην κυβέρνηση μετέχουν τρία κόμματα...
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: