20.4.13

Εκστρατεία για τις κροτίδες απο την ΕΛ.ΑΣ.

Δύο συλλήψεις στην Κρήτη...
Εκατοντάδες κροτίδες και φωτοβολίδες απέδωσαν οι έλεγχοι των αστυνομικών στην Σητεία, ενώ η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, προειδοποιεί πως εν όψει των εορτών του Πάσχα εντατικοποιούνται οι έλεγχοι για να...
αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φαινόμενο της παράνομης κατοχής, διακίνησης, εμπορίας απαγορευμένων πυροτεχνικών ειδών.

Αναλυτικά, οι Αστυνομικές Διευθύνσεις Λασιθίου και Ηρακλείου, από τις χθεσινές δράσεις τους, προχώρησαν σε συνολικά δύο (2) συλλήψεις, που αφορούν τα αδικήματα της παράνομης κατοχής κροτίδων – φωτοβολίδων & συναφών ειδών.

Ειδικότερα:

Σε έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος και Κλιμάκιου Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Κ.Α.Ε.) Σητείας, σε κατάστημα εμπορίας παντοειδών σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Σητείας, κατέσχεσαν συνολικά:
● Πεντακόσιες πενήντα οκτώ (558) κροτίδες,
● Είκοσι έξι (26) φωτοβολίδες, διαφόρων μεγεθών και
● Τρία (3) φιαλίδια εκτόξευσης χημικών ουσιών.

Συνελήφθη ο 27χρονος αλλοδαπός, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ο οποίος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου, ενώ αναζητείται ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Επίσης σε έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, σε Ι.Χ. όχημα στην πόλη του Ηρακλείου, κατέσχεσαν:

● είκοσι πέντε (25) κροτίδες, οι οποίες έφεραν σχοινί εναύσεως (φυτίλι), μήκους 12,5 εκατοστών.

Συνελήφθη ο 22χρονος ημεδαπός, οδηγός του οχήματος, ο οποίος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου...
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: