6.4.13

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΙΟΥ: Και στο νεκροτομείο έρευνες για τον υπάλληλο που μιλούσε με μέντιουμ...

Από τον Απρίλιο του 2012 εκκρεμεί η διερεύνηση του σκανδάλου με τους υπέρογκους λογαριασμούς τηλεφώνων στο Νοσοκομείο του Ρίου, κι όμως ακόμη… δεν έχει βρεθεί η άκρη του νήματος! Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Κόσμος» την περασμένη Παρασκευή, κάποιος ή κάποιοι τηλεφωνούσαν επί ώρες
μάθουν τη «μοίρα» τους και χρέωναν το νοσηλευτικό ίδρυμα με 1,73 ευρώ… ανά λεπτό ομιλίας! Ετσι ενώ ένας συνηθισμένος λογαριασμός τηλεφώνου στο Νοσοκομείο κυμαινόταν από 7 έως 10.000 ευρώ, μέσα σε δύο μήνες οι λογαριασμοί εκτινάχτηκαν στις… 67.000 ευρώ! Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ οι έχοντες… «ανησυχία» για το μέλλον τους, μιλούσαν με τους «μελλοντολόγους» για πάνω από 360 ώρες μέσα σε ένα μήνα!
σε μέντιουμ προκειμένου να...



Η αποκάλυψη του «Κόσμου» έλαβε μεγάλες διαστάσεις και συγκλόνισε το πανελλήνιο! Είναι χαρακτηριστικό πως για μία ακόμη φορά ρεπορτάζ της εφημερίδας μας μεταδόθηκε από το Mega, τον Antenna, το Star, τον Alpha αλλά και από το σύνολο των διαδικτυακών μέσων, ενώ αναπαρήχθη την επομένη και από μία τοπική εφημερίδα.



Κι όμως η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρίου δεν προέβη σε καμία ανακοίνωση – ενημέρωση για το τι ακριβώς συμβαίνει και σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες.



Το Νοσοκομείο έχει πληρώσει τους συγκεκριμένους λογαριασμούς, όμως μέχρι και αυτή τη στιγμή, δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες σε υπαλλήλους. Μαθαίνουμε πάντως ότι έρευνες γίνονται σε πολλά τμήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος, όπως στο τηλεφωνικό κέντρο, το νεκροτομείο, τις διοικητικές υπηρεσίες αλλά και κλινικές!



Η αποκάλυψη του θέματος ήρθε να επιβεβαιώσει το «κοινό μυστικό» που υπήρχε στο νοσηλευτικό ίδρυμα και για το οποίο τηρείτο… σιγή ιχθύος! Πληροφορηθήκαμε πως το Σωματείο Εργαζομένων το είχε συζητήσει όμως δεν είχε εκδώσει κάποια ανακοίνωση. Μετά το δημοσίευμα όμως μέχρι και… αφίσες κυκλοφόρησαν στους διαδρόμους του νοσηλευτικού ιδρύματος. Οι εκτιμήσεις όσων γνωρίζουν καλά το θέμα είναι πως οι εργαζόμενοι που ήθελαν να μάθουν τη μοίρα τους βρίσκονται σε διαφορετικούς χώρους, οπότε… δεν είναι μόνο ένας!



Το σκάνδαλο

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας μας, υπάλληλος ή υπάλληλοι του Νοσοκομείου τηλεφωνούσαν… με τις ώρες στον πενταψήφιο αριθμό 14740 και επικοινωνούσαν με εταιρεία που προσφέρει προβλέψεις… από διάφορους «μελλοντολόγους»! Η διοίκηση του Νοσοκομείου Ρίου ζήτησε αναλυτική χρέωση από την εταιρεία τηλεφωνίας κι έτσι έμαθε όλα όσα συνέβαιναν…! Πληροφορίες αναφέρουν πως ο «δράστης», ενώ μιλούσε με κάποιον μελλοντολόγο, στη συνέχεια και για το ίδιο θέμα που τον απασχολούσε, ζητούσε να μιλήσει και με άλλον από την ίδια εταιρεία ώστε να «επιβεβαιώσει» το… αληθές των προβλέψεων!...
dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: