16.4.13

Νέα «πλατεία Κλαυθμώνος» βλέπει ο Δ. Παπαδημούλης...

Μια νέα «πλατεία Κλαυθμώνος» προβλέπει λόγω των επικείμενων απολύσεων στο δημόσιο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Όπως...
επισημαίνει ο κ. Παπαδημούλης με τη συμφωνία των κυβερνητικών εταίρων και τρόικας «εγκαταλείφθηκε το σχέδιο Μανιτάκη που υποτίθεται ότι ήταν όχι μόνο κόκκινη γραμμή της ΔΗΜΑΡ, αλλά και επιλογή όλης της κυβέρνησης» και αντί γι’αυτό «έχουμε τώρα όχι μόνο επιτάχυνση της διαδικασίας απόταξης των επιόρκων, αλλά και απολύσεις».

«Προβλέπω νέα “πλατεία Κλαυθμώνος, ενδεχομένως σε μικρότερη κλίμακα από ότι γινόταν πριν από έναν αιώνα και το πράγμα μυρίζει κομματισμό. Τι εγγυάται ότι τα κριτήρια αξιολόγησης θα είναι δίκαια και αξιοκρατικά και όχι κριτήρια πελατειακής και κομματικής σκοπιμότητας;», διερωτάται.

Υποστηρίζει επίσης ότι «σε όλα τα επίμαχα θέματα», όπως η συγχώνευση Εθνικής – Eurobank, το «χαράτσι» της ΔΕΗ, αλλά και οι απολύσεις στο δημόσιο, «έγινε τελικά αυτό που ήθελε η τρόικα». «Έχουμε δηλαδή μια κυβέρνηση που ισχυρίζεται ότι διαπραγματεύεται και στο τέλος γίνεται αυτό που θέλει η τρόικα», παρατηρεί....

Δεν υπάρχουν σχόλια: