28.4.13

Στόχος η δεύτερη νίκη και το θέαμα!...

Το 6-2 του πρώτου αγώνα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" έχει μετατρέψει σε διαδικαστικό χαρακτήρα τη ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ολυμπιακό (20:00, live chat στο woop.gr, ΟΤΕ SPORT 3).

Βέβαια, στο λιμάνι κάθε άλλο παρά αδιάφορα και... μπλαζέ προτίθενται να αντιμετωπίσουν την αποψινή αναμέτρηση στη Θράκη, αφού στόχος είναι η δεύτερη νίκη και η καλή μπάλα.

Άλλωστε, δεν έχουν περάσει και πολλές ημέρες από την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στου Ρέντη και την ομιλία προς τους παίκτες, ζητώντας τους καλό ποδόσφαιρο και λέγοντάς τους ότι αυτά τα παιχνίδια αποτελούν τεστ για όλους!

Στον πάγκο δεν θα βρίσκεται ο Μίτσελ λόγω μικροεπέμβασης στη χολή και την ομάδα θα κοουτσάρει ο Βίκτορ Σάντσεθ με τον Αντώνη Νικοπολίδη. Πάντως, ο Ισπανός κόουτς είχε δώσει το... στίγμα του τις προηγούμενες ημέρες, λέγοντας πως θα πρέπει όλοι να ξεχάσουν το σκορ του πρώτου αγώνα και να τα δώσουν όλα στο παιχνίδι.

Οι σκέψεις για την 11άδα

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα τον Πειραιωτών, ο Κάρολ αναμένεται να πάρει θέση στο τέρμα, ενώ στην άμυνα θα βρεθούν -από δεξιά προς αριστερά- οι Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας και Λυκογιάννης.

Αμυντικός μέσος θα αγωνιστεί ο Φέισα και μπροστά του οι Φουστέρ και Μάσαντο. Στην επίθεση θα παίξουν οι Φετφατζίδης, Αμπντούν και Μήτρογλου, ενώ θέση στον άξονα διεκδικεί και ο Μανιάτης.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς στην ακριτική πόλη συμπληρώνουν οι Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Γκρεκό, Μανωλάς και Μοδέστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: