25.4.13

Κοινή εμφάνιση Σαμαρά - Βενιζέλου στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού...

Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την κρίση που παρατηρήθηκε στις σχέσεις των κυβερνητικών εταίρων τα τελευταία 24ωρα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα κάνει κοινή εμφάνιση με...
τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο στα εργοτάξια της Ολυμπίας Οδού το πρωί της Πέμπτης.

Η επίσκεψη στην Ολυμπία Οδό σηματοδοτεί την επανεκίνηση των έργων στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Υπό αυτήν την έννοια, ο Αντώνης Σαμαράς φαίνεται ότι απαντά στην «αγωνία» της Ιπποκράτους, που έχει διαμηνύσει ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν θα σηκώνει το βάρος, πληρώνοντας το κόστος, την ώρα που κάποιοι άλλοι θέλουν να δρέπουν τους όποιους καρπούς».

Παράλληλα, είναι μια κίνηση εκτόνωσης της έντασης που καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, καθώς πρώτη προτεραιότητα του Μεγάρου Μαξίμου είναι να ψηφιστεί χωρίς προβλήματα το πολυνομοσχέδιο την Κυριακή.

Ασκήσεις ισορροπίας μεταξύ Μαξίμου και Ιπποκράτους

Στην τελετή προσκλήθηκε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, αλλά ο Φ.Κουβέλης δεν θα παραστεί, διότι είναι στις Βρυξέλλες και το κόμμα θα εκπροσωπήσει ο γραμματέας του, Ν.Τσούκαλης.

Εκτός, όμως, των μηνυμάτων μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων, με την εμφάνιση στην Ολυμπία Οδό, το Μέγαρο Μαξίμου θέλει να ενισχύσει το μήνυμα προς την κοινωνία, ότι έχει αρχίσει η ανάκαμψη της οικονομίας.

Με συντονισμένες κινήσεις, η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα αισιοδοξίας στην ελληνική κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο, εντάσσεται η δήλωση του πρωθυπουργού κατά την κυβερνητική σύσκεψη την Τετάρτη, ότι υπάρχουν οι πρώτες θετικές ενδείξεις για την οικονομία, καθώς και μια «τάση» ανάσχεσης της ανεργίας...
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: