18.4.13

Καταδίωξη με ανταλλαγή πυροβολισμών στη Μάνδρα Αττικής...

Συμπλοκή της ομάδας Δίας με επιβαίνοντες σε όχημα με κλεμμένες πινακίδες έλαβε χώρα στις 8.10 το βράδυ στη Μάνδρα Αττικής.
Σύμφωνα με... την ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια ελέγχων που διενεργούσε κλιμάκιο στην περιοχή, διαπίστωσαν ότι το όχημα έφερε κλεμμένες πινακίδες και προσπάθησαν να το σταματήσουν.

Οι τρεις επιβαίνοντες του λευκού Citroen Xara άνοιξαν πυρ με καλάζνικοφ εναντίον των αστυνομικών και ανέπτυξαν ταχύτητα για να ξεφύγουν. Οι αστυνομικοί απάντησαν στα πυρά και τους καταδίωξαν, χωρίς να κατορθώσουν να τους σταματήσουν.

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών δεν υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού, ενώ κανείς δεν γνωρίζει αν τραυματίστηκε κάποιος από τους δράστες.

Πιθανό θεωρείται οι επιβαίνοντες στο όχημα να σχετίζονται με τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που ενεπλάκησαν στην αιματηρή συμπλοκή των Ισθμίων που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο της νεαρής ξενοδοχϋπαλλήλου, ενώ σημειώνεται ότι το λευκό βαν που είχαν κλέψει στην Άσσο Κορινθίας επίσης εντοπίστηκε στη συγκεκριμένη περιοχή.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: