9.4.13

Ντερμπεντέρης: Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι για το καλάθι των αχρήστων...



Ο Αλαβάνος τάχθηκε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Και είπε κατάμουτρα στο Ντερμπεντέρη, οτι διαφωνει με το αρθρο του ("Ζωη Κασιδιάρη")...
Ο Ντερμπεντέρης φανερά εκνευρισμένος, ξεκίνησε την εκπομπή, διαβάζοντας την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση του κόμματος, να μην στέλνει στελέχη του στην εκπομπή του (απόψε ήταν να πάει ο Ν. Βούτσης) λέγοντας οτι... "η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ειναι για τον κάλαθο των αχρήστων".
Από τους καλεσμένους του, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιωτης έσπευσε να του συμπαρασταθεί λέγοντας πως δεν άκουσε να βγάλει καμιά ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για έναν άλλο δημοσιογραφο (Γ. Τράγκα) που σε άλλο κανάλι είχε καλεσμένους τεσσερις χρυσαυγίτες.
Οταν όμως στην συνέχεια ο Ντερμπεντέρης πήγε να δωσει τον λόγο στον Αλέκο Αλαβάνο, τον άκουσε - προφανως δεν το περίμενε- να δικαιολογεί τον ΣΥΡΙΖΑ και να δηλώνει πως διαφωνεί με το αρθρο του "Ζωή Κασιδιάρη".
Ο Ντερμπεντέρης έχασε ακόμη περισσότερο την ψυχραιμία του, σχεδον έτρεμε και ρώτησε τον Αλαβάνο "ποιος είναι αυτός που θέτει τα όρια, στο αρθρο ενός δημοσιογράφου ".
Ο Αλαβάνος σταθερά υποστήριξε την Ζωή Κωνσταντοπούλου και καυτηρίασε τον τρόπο που ο Ντερμπεντέρης την παρουσίασε σαν ένα ερμαφρόδιτο ον.
Ο Ντερμπεντέρης με ύφος θιγμένου οικοδεσπότη είπε ενα ψευτικό "ευχαριστώ" για τις υποδειξεις του Αλαβάνου κι εκλεισε το θέμα που τον εκαιγε και τον τσουρουφλιζε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: