12.4.13

Η «Γωγώ», τα ροζ τηλέφωνά και η μυστική ψηφοφορία...



Η έκπληξη στη μυστική ψηφοφορία για την πλήρωση της θέσης του Β΄Αντιπροέδρου της Βουλής, δεν είναι ότι ο μοναδικός υποψήφιος προταθείς από τη ΝΔ κ. Γ. Καλαντζής συγκέντρωσε 152 ψήφους - πράγμα που σημαίνει ότι... τον ψήφισαν και βουλευτές από άλλα κόμματα αλλά τα τρία άκυρα ψηφοδέλτια τα οποία βρέθηκαν στην κάλπη.

***
Το πρώτο ακυρώθηκε επειδή ήταν σβησμένο το όνομα του υποψηφίου. Το δεύτερο ακυρώθηκε επειδή κάποιος με παράξενο χιούμορ έγραψε το όνομα... «Μιχάλης Ταμήλος». Το τρίτο ακυρώθηκε επειδή κάποιος ή κάποια έγραψε στο ψηφοδέλτιο το όνομα...«Γωγώ». Ποια είναι η «Γωγώ» των ψηφοδελτίων, αφού το όνομα αυτό εμφανίσθηκε, όπως έμαθα και σε άλλη μυστική ψηφοφορία στη Βουλή; Μόνο που αυτή τη φορά ο/η άγνωστος/στη λάτρης της «Γωγούς» προχώρησε ένα βήμα περισσότερο. Κάτω από το όνομά της έγραψε και τρία... τηλέφωνα της Γωγούς και μάλιστα όλα (κατά σύμπτωση) αρχίζουν από... 090!

***
Το περιστατικό με τη «Γωγώ» και τα ροζ τηλέφωνά της μεταφέρθηκε από τον βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Π. Σιούφα στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκη. Στην αρχή ο Πρόεδρος δεν το πίστεψε, αλλά ο κ. Σιούφας τον διαβεβαίωσε ότι είδε το ψηφοδέλτιο με τη «Γωγώ» και τα τρία τηλέφωνά της με τα ίδια του τα μάτια. Όχι, ανακρίσεις ή ΕΔΕ δεν διετάχθησαν.

"ΒΗΜΑτιδότης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: