11.4.13

ΣΥΡΙΖΑ: Απέραντο νεκροταφείο θέσεων εργασίας...

«Η νέα αύξηση της ανεργίας σε εφιαλτικά για την κοινωνία και την οικονομία επίπεδα διαψεύδει πλήρως τους πρόσφατους πανηγυρισμούς του Υπ. Εργασίας περί δήθεν έναρξης μείωσης της ανεργίας και επιβεβαιώνει την εκτίμησή μας ότι η συνέχιση από...
την τρικομματική κυβέρνηση των μνημονιακών πολιτικών θα εκτινάξει την ανεργία σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα (35% μέσα στο 2013) και θα ολοκληρώσει τη μετατροπή της χώρας μας σε ένα απέραντο νεκροταφείο θέσεων εργασίας και παραγωγικών υποδομών».

Τα παραπάνω ανέφερε ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης σχολιάζοντας τη νέα αύξηση της ανεργίας, στο 27,2% τον Ιανουάριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Αναφερόμενος ειδικότερα στα δραματικά ποσοστά για την ανεργία των νέων, σημείωσε πως η σταθεροποίηση του ποσοστού της ανεργίας για αυτήν την κατηγορία λίγο κάτω ή λίγο πάνω από το 60% τους οδηγεί όχι μόνο στην ξενιτιά αλλά κυριολεκτικά σε κοινωνική γενοκτονία.

«Η τρικομματική κυβέρνηση, η τρόικα και τα μνημόνιά τους πρέπει να ανατραπούν και να φύγουν τώρα πριν η οικονομική, παραγωγική, κοινωνική και ανθρωπιστική καταστροφή που επιφέρουν στο λαό, στη νεολαία και στη χώρα μας γίνει ανεπανόρθωτη και μη αναστρέψιμη» κατέληξε....

Δεν υπάρχουν σχόλια: