12.4.13

Το ΠΑΣΟΚ σκέφτεται να επιστρέψει στη Χ. Τρικούπη...


Προτάσεις για επιστροφή του Κινήματος στο παλιό ιστορικό κτήριο της Χαριλάου Τρικούπη δέχεται τόσο ο Ευάγγελος Βενιζέλος όσο και ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με «Τα Νέα» ο γενικός διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης έχει ...
ενημερώσει τόσο τον Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και τον γραμματέα του κόμματος Νίκο Ανδρουλάκη πως θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις και η πρόταση του είναι η επιστροφή του Κινήματος στο παλιό ιστορικό κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη 50.

Μία τέτοια κίνηση θα απελευθέρωνε το ΠΑΣΟΚ από τα 35.000 ευρώ μηνιαίως που δίνει για το κτίριο της Ιπποκράτους αφού για τη Χαριλάου Τρικούπη έδινε 5.000 ευρώ. Στα κεντρικά γραφεία θα παραμείνουν πλέον περί τους 120 υπαλλήλους – 20 ανακοίνωσαν ότι θα αποχωρήσουν –, ενώ για τους εργαζόμενους στην περιφέρεια εναπόκειται στις νομαρχιακές επιτροπές να αποφασίσουν αν μπορούν και με ποιους όρους να χρηματοδοτήσουν την απασχόλησή τους.

Παράλληλα όπως είχε γίνει γνωστό αλλαγές θα υπάρξουν και στα περιφερειακά γραφεία, τα οποία όπως τονίζεται δεν χρειάζεται να έχουν μεγάλους χώρους παρά ένα γραφείο έως και 60 τ.μ. που μπορεί να ενοικιαστεί με 200 ευρώ τον μήνα. Το κόστος για ΔΕ δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 80-100 ευρώ μηνιαίως...

Το μηνιαίο λειτουργικό κόστος κάθε οργάνωσης δεν θα πρέπει υπερβαίνει τα 350-400 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: