15.4.13

Ο Κοτζιάς αναλύει τα …νέα μαθηματικά...



Με τον δικό του, καυστικό τρόπο σχολίασε ο Νίκος Κοτζιάς την απόφαση των τριών αρχηγών στη συνάντηση που είχαν το Σάββατο, και με την οποία άνοιξαν την «κερκόπορτα» των ... απολύσεων στο Δημόσιο.
«Οι απολύσεις στο δημόσιο έγιναν πρόγραμμα ρουσφετιών για την τρικομματική. Η χώρα έφυγε από πλατεία Συντάγματος και πάει πλατεία Κλαυθμώνος», έγραψε, υπονοώντας προφανώς ότι ο νέος σχεδιασμός της κυβέρνησης για την ανασυγκρότηση του Δημοσίου, θα γίνει πρώτης τάξεως ευκαιρία για τοποθέτηση στο Δημόσιο των «μπλε», «πράσινων» ή «πορτοκαλί» παιδιών στις θέσεις όσων θα αποχωρήσουν…

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο Twitter του ο κ.Κοτζιάς, στόχος των κυβερνώντων δεν είναι να προασπιστούν εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, αντίθετα αυτό που τους καταλογίζει είναι ότι τους νοιάζει η κατάργηση δικαιωμάτων στο δημόσιο και η λεηλασία του. «Νέα μαθηματικά: Απολύεις συνταγματικά 15000, προσλαμβάνεις ρουσφετολογικά άλλους τόσους, και έτσι το κράτος δεν είναι πια πολυπληθές», σχολιάζει, επιχειρώντας να καταρρίψει την επιχειρηματολογία της τρικομματικής κυβέρνησης.
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: