1.4.13

Επιστολή στήριξης σε Κουρή από Ψυχάρη...


crimenet.gr
Επιστολή συμπαράστασης προς τον Γιώργο Κουρή και τον γιό του, έστειλε σήμερα ο Σταύρος Ψυχάρης, εκφράζοντας την έκπληξή του για... την ποινική δίωξη εναντίον τους.

Αίσθηση, μεταξύ άλλων, προκαλεί και το σχόλιο του κ. Ψυχάρη ότι θα έπρεπε να προσέχει και να μην εγκαταλείψει την σταθμό του, ελπίζοντας ότι στο δικαστήριο θα καταλάβουν ότι είναι αφελής που το έκανε.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

"Αγαπητέ κύριε Κουρή,

Μου προκάλεσε έκπληξη η πληροφορία ότι έχει κινηθεί εναντίον σου και του υιού σου ποινική δίωξη διότι δήθεν εμποδίσατε τους υπευθύνους της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού Alter να καταβάλουν τον Φ.Μ.Υ. για το έτος 2011.

Όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος, η διαφημιστική αγορά, οι τράπεζες, οι δημόσιες υπηρεσία και όλοι οι ασχολούμενοι με θέματα Τύπου και Τηλεοράσεως γνωρίζουν ότι ούτε εσύ, ούτε ο υιός σου Ανδρέας ασχοληθήκατε ποτέ με τη διοίκηση και τη διαχείριση του Alter. Όλοι εμείς οι συναλλασσόμενοι με το Alter, οι οποίοι αγοράζαμε από το σταθμό αυτόν DVDs και CDs γνωρίζαμε ότι το αφεντικό είναι ο Κώστας Γιαννίκος. Με αυτόν παζαρεύαμε και αυτόν πληρώναμε.

Βεβαίως ένας κακεντρεχής θα έλεγε ότι... καλά να πάθεις αφού εσύ εγκατέλειψες από ετών τον σταθμό στην τύχη του, ο δε υιός σου εγκατέλειψε όλα τα άλλα για να ασχολείται με την Real News.

Ελπίζω ότι το δικαστήριο θα καταλάβει αμέσως πόσο αφελής είσαι.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Σταύρος Π. Ψυχάρης
Δημοσιογράφος"




Δεν υπάρχουν σχόλια: