2.4.13

Μέλος του "Θρύλου" o Καντονά...

crimenet.gr
Ο Γάλλος σταρ, Ερίκ Καντονά ο οποίος έγραψε τη δική του ξεχωριστή ιστορία με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρέλαβε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, την ..
.κάρτα μέλους του πειραϊκού συλλόγου, κατά την παραμονή του στην Ελλάδα για τις ανάγκες του γυρίσματος ενός ντοκιμαντέρ, που αφορά την ιστορία του ελληνικού "αιώνιου" ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Η πειραϊκή ΠΑΕ τον υποδέχθηκε, τον προσκάλεσε και τον φιλοξένησε σε σουίτα του "Γ. Καραϊσκάκης" όπου παρακολούθησε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον ξενάγησε στο μουσείο της ομάδας και εν τέλει τον έκανε μέλος της.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον "Δικέφαλο" ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε στον Καντονά αναμνηστική φανέλα (το νούμερο 7) και την κάρτα μέλους του συλλόγου, με την οποία τον έκανε επίτιμο μέλος του.

Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος έχει δημιουργήσει δική του εταιρία παραγωγής ("Canto Bros"), που ασχολείται με την παραγωγή μιας σειράς ντοκιμαντέρ με τίτλο «Looking for» και θέμα τα ποδοσφαιρικά ντέρμπι όλου του πλανήτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: