22.4.13

O "νόστιμος" Αλέξης...


...με το "ταπεινό" Skoda...
Χαμόγελα, αβρότητες, δημόσιες σχέσεις αλλά και σαφής διατύπωση της απόφασής του ΣΥΡΙΖΑ να καταργήσει το μνημόνιο το βράδυ των εκλογών είχε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα και βουλευτών του με την...
Ενωση Ελλήνων Επιχειρηματιών στα σαλόνια της Μεγάλης Βρετανίας.

Oπως γράφει η "Σίβυλλα" στην ηλεκτρονική έκδοση του "ΒΗΜΑτος":


«Ο κ. Τσίπρας φορούσε σκούρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο, ανοιχτό στον λαιμό. Ήταν πολύ «νόστιμος». Ο μόνος ίσως ωραιότερος από τον President με το χτένισμα Τεν-Τεν (η όλη ιστορία... μου θυμίζει την... μητριά της Χιονάτης μπροστά στον καθρέφτη) ήταν ο νεαρός ευθυτενής εφοπλιστής Βασίλης Τρίκαρδος (ο σύζυγος της επίσης νεαρής και ωραίας Μ. Παράβαλου, κόρης του γνωστού επιχειρηματία και της διεθνούς φήμης γλύπτριας Vassiliki). Ο κ. Τρίκαρδος φορούσε κομψό, classic κοστούμι. Έφθασε στο ξενοδοχείο με τον πατέρα του. Ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Γιώργος Αποστολόπουλος ήταν επίσης εκεί με τον γιο του Βασίλη.


Προεδρικό Skoda και πολλά κολακευτικά σχόλια


Ο κ. Τσίπρας αναχώρησε με το «ταπεινό» Skoda του. Το αυτοκίνητό του έμοιαζε με το... κατσαριδάκι αγάπη μου, μπροστά στα μαύρα αστραφτερά Jeep πολλών πολλών κυβικών πασίγνωστων επιχειρηματιών. Τελικά ο Alex ο οποίος συνηθίζει να κάνει... σκληρή κριτική στο Κεφάλαιο κέρδισε τους businessmen. Μόνο κολακευτικά σχόλια είχαν για τον «μικρό», όπως τον αποκαλούσαν χαϊδευτικά. Bravissimo!»

Δεν υπάρχουν σχόλια: