9.4.13

O κλήρος έπεσε στον Βούτση (ξανά)...



Η απόφαση της Κουμουνδούρου να προχωρήσει σε… «εμπάργκο» προς την εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη, μετά το άρθρο του τελευταίου στο «Βήμα της Κυριακής» με τίτλο «Ζωή Κασιδιάρη», ελήφθη χθες το πρωί στη... συνεδρίαση του Συντονιστικού του κόμματος.

Eνα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ήδη δεχθεί –πριν ληφθεί η σχετική απόφαση, πριν καν δημοσιευθεί το άρθρο του Πρετεντέρη στο Βήμα- και αποδεχθεί πρόσκληση για να παραστεί στο χθεσινοβραδινό πάνελ. Επρόκειτο για τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Βούτση, ο οποίος, φυσικά, μετά την λήψη της απόφασης, ακύρωσε τη συμμετοχή του. 

Ο Βούτσης, εξάλλου, έχει… βεβαρημένο παρελθόν με την εν λόγω εκπομπή, αφού την προηγούμενη φορά που εμφανίστηκε εκεί, αποχώρησε νευριασμένος, επειδή δεν μπορούσε να κάνει ερωτήσεις στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια.
Πάντως, όπως σχολίαζαν χθες στην Κουμουνδούρου πικρόχολα, λύση η «Ανατροπή» βρήκε. Έχασε έναν εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά… «βρήκε τον Αλαβάνο», όπως έλεγε κορυφαίο στέλεχος του κόμματος με σαφή ειρωνεία.
πηγη matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: