26.4.13

Ρουπακιώτης: Πειράχτηκα γιατί ήταν δική μου αρμοδιότητα η διάταξη (video)...


O υπ. Δικαιοσύνης δίνει νέες διαστάσεις στα όσα προέκυψαν χθες με τη διαφωνία του στην διάταξη του Μανιτάκη για τους συμβασιούχους που συμπεριλαμβάνονταν στο πολυνομοσχέδιο.
«Δεν αισθάνομαι...
ούτε νικητής, ούτε ηττημένος. Κάνω μια προσπάθεια μαζί με όλους στην κυβέρνηση να προωθήσουμε ή να διασφαλίσουμε κάποια πράγματα για τους εργαζόμενους» ανέφερε πριν από λίγο ο υπουργός δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega.

O υπουργός Δικαιοσύνης δίνει νέες διαστάσεις στα όσα προέκυψαν χθες σχετικά με τη διαφωνία του στην διάταξη του Μανιτάκη για τους συμβασιούχους που συμπεριλαμβάνονταν στο πολυνομοσχέδιο.

Μιλώντας για την υπόθεση αποκάλυψε ότι το θέμα δεν προέκυψε από τον ίδιο, αλλά από τον κ. Μπαλτάκο, στον οποίο εστάλησαν όλες οι διατάξεις. Όπως ισχυρίζεται ο κ. Ρουπακιώτης «ενημερώθηκα από τον κ. Μπαλτάκο, ότι υπάρχουν οι διατάξεις και αναρωτήθηκα για ποιο λόγο εστάλησαν από άλλο υπουργείο κι όχι από το δικό μου που είναι αρμόδιοι», και συνέχισε ο κ. Ρουπακιώτης.

«Δεν ξέρω ποιος έστειλε τις διατάξεις και ποιος τις συνέταξε. Αλλά δεν κρύβω ότι πειράχθηκα γιατί ήταν δική μου αρμοδιότητα. Δεν ξέρω ποιος τις κατασκεύασε, αλλά εκείνος που τις κατασκεύασε, όφειλε να με ενημερώσει πριν».

Συμπλήρωσε τέλος ότι "Δεν είμαι ο Παπαφλέσσας της κυβέρνησης. Συνεργάζομαι άριστα με όλους και κυρίως με τον πρωθυπουργό. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να ψάξω ποιος έφτιαξε αυτό το ... τερατούργημα"...
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: